تبلیغات
نوروز 93 - طرز تهیه شیرینی برای عید نوروز - نخودچی
 
نوروز 93
چهارشنبه 9 بهمن 1392 :: نویسنده : سپیده

تهیه نان نخودچی شیرینی مناسب برای عید نوروز

نان نخودچی خانگی شیرینی مخصوص عید

نان نخودچی
یکی از معروفترین شیرینی‌های ایرانی است. برای تهیه آن باید از بهترین مواد اولیه استفاده شود. مواد لازم برای تهیه نان نخودچی، آرد نخودچی خیلی نرم، پودر قند نرم و روغن است.

مواد لازم:

پودر نرم و الک شده ی نخودچی                یک کیلو

پودر قند بسیار نرم                                     نیم کیلو

روغن جامد                                               300 الی 400گرم

هل و وانیل                                               به میزان لازم

پودر پسته برای تزیین                                به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد. پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی  به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت 375 درجه ی فارینهایت به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.
نکته: می توانید پس از آماده شدن خمیر آن را به مدت 7 تا 8 ساعت داخل کیسه نایلون گذاشته  تا بماند و سپس آن را پهن کرده و درست کنید.

منبع:سیمرغ




نوع مطلب : کیک و شیرینی عید نوروز، 
برچسب ها : طرز تهیه نخودی، طرز تهیه نخودچی، روش پخت نان نخودچی،
لینک های مرتبط : طرز تهیه شیرینی برای عید نوروز - قطاب، طرز تهیه شیرینی و کیک خانگی برای عید نوروز - کلمپه،
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :